Selecteer een pagina

Hi!

ik ben sandra en met mijn jarenlange ervaring in de administratieve sector ondersteun ik ondernemers waar ik kan

ik zal mezelf even kort voorstellen

Ik ben Sandra Kunkeler, geboren en getogen in Amsterdam en tegenwoordig wonend in het mooie Flevoland. Met een Nederlandse vader en een Spaanse moeder, ben ik tweetalig opgegroeid en heb ik een grote voorliefde voor Spanje. Zelf vind ik Spaans een prachtige taal en daarom is Vertalen o.a. één van de diensten die ik aanbied.

In het verleden heb ik al eens van het ondernemerschap mogen proeven en na jaren in loondienst te zijn geweest, snakte ik weer steeds meer en meer naar die vrijheid en autonomie. Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben mijn avontuur in het online ondernemen begonnen.

Mijn passie is creatief bezig zijn. Daarin kan ik mezelf helemaal verliezen. Het maken van een website of mooie visuals, maar ook het bewerken van video’s zijn mijn grootste passie. Ook heb ik een zwak voor taal, dus als taalcorrector haal ik voor jou alle “foutjes” uit de teksten op jouw website of andere teksten.

Mijn partner is al meer dan 30 jaar ondernemer en van begin af aan ondersteun ik hem in zijn bedrijf met alle backoffice werkzaamheden, waaronder de financiële administratie, facturatie, betalingen, agenda, mail, correspondentie etc. Maar ook de website en social media van zijn onderneming heb ik onder mijn beheer. Ik creëer hiervoor de content, zorg voor de plaatsing hiervan en hou alles up-to-date.

Om het creatieve en het administratieve werk te kunnen blijven afwisselen en zo ook meer te kunnen bieden als Virtual Assistant, heb ik de opleiding gevolgd bij VA school en deze met goed resultaat afgerond.

Gezien mijn jarenlange ervaring in de administratieve sector en ook mijn ervaring met het eigen ondernemerschap, weet ik dat ik een aanvulling kan zijn voor jou als (startende) ondernemer. Doordat ik de pijnpunten ken binnen een onderneming, voel ik deze feilloos aan en kan ik jou precies die ondersteuning op maat geven waar jij zo’n behoefte aan hebt.

 

 

Snel

Efficient

Proactief

Met haar jarenlange ondersteuning is Sandra op zakelijk gebied mijn rots in de branding geworden. Behalve dat zij alle backoffice werkzaamheden voor haar rekening neemt, beheert zij ook mijn mail, website en verzorgt zij alle social media. Als je support op maat wilt, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Haar werkzaamheden zijn Spot-on!

Ron

Bakkerij de Lekkernij

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een gesprek met mij? Stuur me een berichtje en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

13 + 3 =

Mobiel

+31 646 422 830

Socials