Hi!

ik ben sandra en met mijn jarenlange ervaring in de administratieve sector ondersteun ik ondernemers waar ik kan

ik zal mezelf even kort voorstellen

Ik ben Sandra Kunkeler, geboren en getogen in Amsterdam en tegenwoordig wonend in het mooie Flevoland. Met een Nederlandse vader en een Spaanse moeder, ben ik tweetalig opgegroeid en heb ik een grote voorliefde voor Spanje. Zelf vind ik Spaans een prachtige taal en daarom is Vertalen o.a. één van de diensten die ik aanbied.

In het verleden heb ik al eens van het ondernemerschap mogen proeven en na jaren in loondienst te zijn geweest, snakte ik weer steeds meer en meer naar die vrijheid en autonomie. Dus ik heb de knoop doorgehakt en ben mijn avontuur in het online ondernemen begonnen.

Mijn passie is creatief bezig zijn. Daarin kan ik mezelf helemaal verliezen. Het maken van een website of mooie visuals, maar ook het bewerken van video’s zijn mijn grootste passie. Ook heb ik een zwak voor taal, dus als taalcorrector haal ik voor jou alle “foutjes” uit de teksten op jouw website of andere documenten.

Mijn partner is al meer dan 30 jaar ondernemer en van begin af aan ondersteun ik hem in zijn bedrijf met alle backoffice werkzaamheden, waaronder de financiële administratie, facturatie, betalingen, agenda, mail, correspondentie etc. Maar ook de website en social media van zijn onderneming heb ik onder mijn beheer. Ik creëer hiervoor de content, zorg voor de plaatsing hiervan en hou alles up-to-date.

Om het creatieve en het administratieve werk te kunnen blijven afwisselen en zo ook meer te kunnen bieden als Virtual Assistant, heb ik de opleiding gevolgd bij VA school en deze met goed resultaat afgerond.

Gezien mijn jarenlange ervaring in de administratieve sector en ook mijn ervaring met het eigen ondernemerschap, weet ik dat ik een aanvulling kan zijn voor jou als (startende) ondernemer. Doordat ik de pijnpunten ken binnen een onderneming, voel ik deze feilloos aan en kan ik jou precies die ondersteuning op maat geven waar jij zo’n behoefte aan hebt.

 

snel efficiënt proactief

 

Snel

Efficient

Proactief

Wat anderen zeggen over mij

Met haar jarenlange ondersteuning is Sandra op zakelijk gebied mijn rots in de branding geworden. Naast de backoffice werkzaamheden die zij voor haar rekening neemt, onderhoudt zij ook mijn website en verzorgt zij alle social media. Als je support op maat wilt, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Haar werkzaamheden zijn Spot-on!

Ron

Eigenaar, Bakkerij de Lekkernij

Ik heb met Sandra gewerkt en de communicatie was zeer goed. Binnen de voorgestelde termijn was het werk afgeleverd en ze was bereid na het eerste ontwerp nog verder aanpassingen te maken. Super dus!

Michael Niclaus

Eigenaar, De Beste Beslissing

Mijn werkervaring met Sandra was bijzonder prettig. Ze was erg attent met het uitwerken van haar werkzaamheden en erg adequaat in het zoeken naar oplossingen indien nodig. Wat ook een pluspunt is: ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Voor mij was zij een plezierige collega.

Hans Menage

Accountmanager verkoop binnendienst, Bossard NL

In de ruim 10 jaar dat ik met Sandra Kunkeler heb gewerkt viel mij steeds haar warme persoonlijkheid, luistervaardigheid, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid op. Dat zijn belangrijke eigenschappen.
Tel daarbij haar accuratesse op en de wil om altijd voor het beste resultaat te gaan.
Ik kan rustig zeggen: “Aan Sandra kun je wat overlaten”.

Marc Wolf

Accountmanager verkoop binnendienst, Bossard NL

Sandra heb ik ervaren als een hard werkende collega die nauwkeurig en stipt is, maar die ook gezelligheid op de afdeling brengt.

Alexander Boter

Accountmanager verkoop binnendienst, Bossard NL

Ik heb Sandra in 2018 leren kennen toen ik werkzaam was bij Jeveka in Almere-poort. We werkten beiden op de Verkoop afdeling. Sandra is een open, hardwerkende en vooral eerlijke vrouw, waarmee ik het geweldig mee kon vinden. Als collega kon ik me geen beter mens wensen. Wat Sandra onderscheidt is dat zij echt altijd voor je klaar staat. Ik wens haar heel veel succes met haar nieuwe stap.

Rob Feenstra

Accountmanager verkoop buitendienst, Bossard NL

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een gesprek met mij? Stuur me een berichtje en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

14 + 11 =

Mobiel

+31 646 422 830

Socials