Website & Visuals

Vertalen & Redigeren

Video editing

Backoffice Support

Dit is een korte samenvatting van wat ik jou kan bieden. Mocht je andere of aanvullende wensen hebben voor jouw onderneming, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Samen kijken we naar de mogelijkheden, zodat ik jou de juiste ondersteuning op maat kan geven.

Websites & Visuals

Website maken

Ik maak jouw webpagina of website helemaal op maat.

Website onderhouden

Ik onderhoud jouw website door de beveiliging upto date te houden en zorg ervoor dat jouw website goed te vinden is d.m.v. een goede SEO inrichting.

Visuals maken

Ik maak de visuals voor jouw posts voor op jouw social media of andere doeleinden, zoals; infographics, e-books, posters, visitekaartjes, menukaarten, uitnodigingen, etc.

Vertalen & Redigeren

Vertalen

Ik vertaal jouw teksten van en naar het Spaans in jouw tone of voice.

Redigeren

Ik controleer en corrigeer de teksten op jouw website of in andere documenten en ik zorg ervoor dat alles goed leesbaar is.

Videobewerking

Video’s bewerken

Ik bewerk al jouw videomateriaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, een introductievideo of een after-movie van jouw bedrijfs event voor op jouw website (incl. ondertiteling)

Backoffice support

Secretariële administratie

Agenda beheren, mail beheren, correspondentie, order- en offerte invoer, uitzoekwerk, data invoer, etc.

Financiële administratie

Inboeken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, kas, bank en het doen van de aangiften omzetbelasting.

Tijd is geld

Geld uitgeven aan goed bestede tijd is niet erg. Daarom is het inhuren van een Virtual Assistant ideaal!

In het kort gezegd ben ik als VA een zelfstandig ondernemer die door bepaalde werkzaamheden uit handen te nemen, andere ondernemers en organisaties helpt focussen en groeien in hun eigen bedrijf.

Ik werk op flexibele basis. Enerzijds flexibel, waarbij de opdrachtgever, jij dus, alleen de uren afneemt die nodig zijn; dit kan dus verschillen van een paar uur per maand tot fulltime per week. Anderzijds flexibel, omdat ik op afstand werk.

Een werknemer in loondienst kost een werkgever uiteindelijk altijd meer geld. Deze moet immers ook doorbetaald worden, wanneer er geen werk wordt verricht. Plus dat er voor de werknemer in dienst nog extra personeelskosten betaald moeten worden bovenop het salaris.

Denk maar eens aan loonbelasting, verzekeringen en pensioen.

Door mij in te huren, levert dat jou als ondernemer dus niet alleen meer geld op, maar ook meer focus, structuur en tijd én dus automatisch ook minder stress.

Het is voor ons beiden een WIN-WIN situatie:

Ik doe wat ik het liefste doe, hierdoor wordt jij ontlast en jij betaalt alleen voor de gewerkte uren. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar krijgt er ook meer tijd en energie voor terug!

Stop met Struggelen en hak die knoop door

Wil jij meer tijd, energie en geluk in je leven om de dingen te kunnen doen waar jij blij van wordt? Aarzel dan niet en huur mij in!

Contact

Eerst leggen we samen contact en maken we een afspraak. Hetzij telefonisch, online of in persoon. We bekijken samen de behoeften binnen jouw onderneming en brengen die in kaart.

Offerte

Ik breng jou een offerte uit met daarin opgenomen de besproken werkzaamheden die ik voor jou ga uitvoeren. Bij akkoordbevinden zal ik een samenwerkingscontract opstellen.

Contract

Wanneer we samen het samenwerkingscontract hebben ondertekend, ga ik meteen voor jou aan de slag!

Contact

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek met mij? Stuur me een berichtje en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Mobiel

+31 646 422 830

Socials